fbpx

Tech Products: JBL anunţă boxa portabilă Flip 6, modelele Partybox 110, Partybox 710

Tech Products: JBL anunţă boxa portabilă Flip 6, modelele Partybox 110, Partybox 710
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Tech Products:

Tech Products:

Cat încă mai e soare afară, JBL a anunţat o nouă serie de boxe portabile din gamele Flip şi Partybox. E vorba despre JBL Flip 6, JBL Partybox 110 şi JBL Partybox 710. Compania a mai prezentat şi o sumedenie de căşti, inclus unele de gaming şi unele pentru copii, dar despre ele în alt articol.

JBL Flip 6 aduce un upgrade generaţiei trecute, cu extra durabilitate şi autonomie sporită. Avem de-a face cu o boxă Bluetooth cu acelaşi design tubular ca şi predecesorul. Are tweeter separat, woofer în formă de pistă de curse şi două radiatoare pasive care aduc un bas profund. Pe partea de conectivitate avem Bluetooth 5.1. Produsul vine cu rating IP67 pentru rezistenţă la apă şi praf.

Tech Products:

Autonomia este aceeaşi ca la predecesor, adică până la 12 ore. Produsul se va vinde prin JBL.com începând cu luna noiembrie de la 139 de euro. Va sosi pe verde, alb, negru, albastru, roşu, gri, roz.

Tech Products:

PartyBox 710 şi PartyBox 110 vin cu certificare IPX4 şi rezistenţă la stropire. Au suport pentru input TRS dar şi multiple LED-uri colorate. PartyBox 100 oferă output de 160W, iar PartyBox 710 o putere impresionantă de 800W. Primul model are şi roţi pentru a fi transportat mai uşor. Ambele pot avea sistemul de iluminare sincronizat cu muzica. În plus puteţi conecta chitara şi microfonul la ambele modele.

Tech Products:

Aplicaţia asociată JBL PartyBox îţi permite să personalizezi show-urile de lumină, să schimbi piesele şi totul de pe telefon. Poţi conecta şi două boxe de genul pentru un efect stereo, iar PartyBox 710 aduce tweetere de 2.75 inch, plus drivere de 8 inch şi un Bass Reflex Port. Produsul costă 749 de euro şi vine în octombrie. PartyBox 110 se vinde deja la 359 de euro.

Tech Products:

Tech Products:

Read More

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Do You Want To Boost Your Business?

Send Me Your Press Release and I'll Blast it Out To The World -- It's Free

%d bloggers like this: