Tech Products: JBL anunţă colecţia de toamnă de căşti: Tune 130NC, 230NC, Reflect Flow PRO + altele
/ / / Tech Products: JBL anunţă colecţia de toamnă de căşti: Tune 130NC, 230NC, Reflect Flow PRO + altele
| | |

Tech Products: JBL anunţă colecţia de toamnă de căşti: Tune 130NC, 230NC, Reflect Flow PRO + altele

Tech :

Tech Products:

JBL e pe val în această săptămână, anunţând 3 boxe portabile noi, în frunte cu JBL Flip 6, dar şi o jumătate de duzină de căşti. Ele acoperă toate zonele posibile, de la căşti de gaming, la căşti pentru copii şi pentru sport. Noile modele sunt JBL Tune 130 NC şi 230 NC, JBL Endurance Race, JBL Reflect Flow Pro, JBL Quantum 350, JBL JR 460 NC.

JBL Tune 130 NC şi Tune 230 NC sunt căşti pentru muzică, cu anulare activă a zgomotului de fond. Fiecare costă 99 de euro şi ele vin cu suport Bluetooth 5.2, Google Fast Pair şi diferă doar ca design şi drivere. Tune 230NC are un design cu tijă şi drivere de 5.8 mm, iar Tune 130NC are drivere de 10 mm şi design fără tijă.

Tech Products:

JBL Endurance Race este un model de căşti pentru cei care fac jogging. Vin cu mecanism TwistLock care le fixează în ureche şi promit 10 ore de autonomie. Au certificare IP67 şi costă 65 de euro. Cutia oferă încă 20 de ore de playback muzical. 10 minute în cutie aduc 60 de minute de playback. Au şi funcţia trademark Pure Bass, dopuri interschimbabile şi Ambient Aware.

Tech Products:

JBL Reflect Flow PRO păstrează funcţiile de top de la Tune 130NC şi Endurance RACE şi mă gândesc aici la ANC dar şi certificarea IP68. Suportă şi încărcarea wireless şi vin cu o bară LED arătoasă. Au 6 microfoane integrat, care permit transmiterea unei voci clare şi oferă 8 ore de autonomie cu ANC şi încă 20 de ore prin cutia de transport şi încărcare. Costă în jur de 160 de euro. Vin cu suport pentru Hello Google şi control tactil.

Tech Products:

JBL Quantum 350 este un produs atipic pentru JBL, o pereche de căşti de gaming, cu preţ de 99 de euro. Au drivere de 40 mm şi conexiune prin dongle wireless 2.4 GHz pentru a reduce latenţa. Autonomia este de 22 ore şi o încărcare de 5 minute oferă 1 oră playback (via USB-C). Vin şi cu microfon detaşabil cu certificare Discord. Au piele sintetică pe cupe şi spumă cu memorie.

Tech Products:

JBL JR 460NC este o altă raritate: o pereche de căşti pentru copii, cu anulare de zgomot specială pentru ei, încât cel mic să aibă urechile protejate de zgomot. Autonomia este de 20 de ore şi căştile pot fi folosite şi wireless şi pe fir. Costă 65 de euro. Există şi limitator de volum până la 85 de decibeli, dar şi microfon integrat pentru cursurile de acasă. Oferă 20 de ore de autonomie şi încărcare rapidă.

Read More

Related News Articles

Similar Posts

Leave a Reply