business:-samenvatting:-de-machine-industrie-wil-nog-meer-3d-besturing,-dus-unicontrol-heeft-nu-een-oplossing-voor-wielladers
/ / / BUSINESS: Samenvatting: De Machine-Industrie Wil Nog Meer 3D-Besturing, Dus Unicontrol Heeft Nu Een Oplossing Voor Wielladers
| | |

BUSINESS: Samenvatting: De Machine-Industrie Wil Nog Meer 3D-Besturing, Dus Unicontrol Heeft Nu Een Oplossing Voor Wielladers

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

ODENSE, Denemarken–( WIRE)–Met nauwkeurig en efficiënt graafwerk wordt aan nog een andere vraag van de bouwsector voldaan. Unicontrol heeft nu een oplossing klaar die het veel gemakkelijker maakt om met een lader te nivelleren. Machine-operators kunnen nu met behulp van tekeningen en GPS oppervlakken nauwkeurig waterpas stellen en instellen met behulp van de lader, zonder hulp van een handarbeider en een landmeter. Het Unicontrol 3D machinebesturingssysteem is nu beschikbaar voor graafmachines en wielladers.

Het tekort aan geschoolde arbeidskrachten in de bouw is een groeiend probleem. Aannemers zijn continu op zoek naar machinisten. Unicontrol gaat deze uitdaging aan met behulp van technologie die zorgt voor een betere benutting van middelen op bouwplaatsen, door de individuele machinebediener onafhankelijker en productiever te maken.

De nieuwe 3D-oplossing van Unicontrol kan op alle soorten wielladers worden geïnstalleerd. Unicontrol is het eerste bedrijf ter wereld dat nu gelede lichaamssensoren ondersteunt en antennes op het dak installeert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More dWeb.News Business News at https://dweb.news/news-sections/business-news/

Related News Articles

Similar Posts

Leave a Reply