business:-samenvatting:-suzano-sluit-zich-aan-bij-wereldwijde-initiatieven-om-de-wereldeconomie-koolstofarm-te-maken
/ / / BUSINESS: Samenvatting: Suzano Sluit Zich Aan Bij Wereldwijde Initiatieven Om De Wereldeconomie Koolstofarm Te Maken
| | |

BUSINESS: Samenvatting: Suzano Sluit Zich Aan Bij Wereldwijde Initiatieven Om De Wereldeconomie Koolstofarm Te Maken

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

SAO PAULO–(BUSINESS WIRE)–Suzano, ‘s werelds toonaangevende producent van eucalyptuspulp en papier en een wereldwijde benchmark in de productie van bioproducten die zijn ontwikkeld op basis van eucalyptus, heeft zich aangesloten bij de campagne ‘Business Ambition for 1.5degC’ en het ‘Science Based Target Initiative’ ‘ (SBTi), een beweging die de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en de daaruit voortvloeiende overgang naar een koolstofarme economie wil bevorderen. Door zich bij deze initiatieven aan te sluiten, neemt Suzano ook deel aan de door de Verenigde Naties ondersteunde “Race to Zero”-campagne, die zich inzet voor een nulterugwinning van koolstof.

“Het is fantastisch om te zien hoe Suzano meedoet aan de Race to Zero-campagne. Ze hebben echt leiderschap getoond door te begrijpen hoe de bosbouwsector kan bijdragen aan onze wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan. We zijn er trots op Suzano als partner te hebben die samenwerkt met andere bedrijven en overheden om ons uniforme 1,5C-doel te bereiken”, zegt Gonzalo Munoz, COP26 High-Level Climate Champion.

More dWeb.News Business News at https://dweb.news/news-sections/business-news/

Similar Posts

Leave a Reply