business:-samenvatting:-tradeweb-werkt-samen-met-cfets-om-southbound-bond-connect-te-lanceren-en-breidt-china-footprint-uit
/ / / BUSINESS: Samenvatting: Tradeweb Werkt Samen Met CFETS Om Southbound Bond Connect Te Lanceren En Breidt China Footprint Uit
| | |

BUSINESS: Samenvatting: Tradeweb Werkt Samen Met CFETS Om Southbound Bond Connect Te Lanceren En Breidt China Footprint Uit

By Daniel Webster, dWeb.News Publisher

LONDEN–( WIRE)–Tradeweb Markets Inc. (Nasdaq: TW), een toonaangevende wereldwijde exploitant van elektronische marktplaatsen voor rente-, krediet-, aandelen- en geldmarkten, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn handelslink met CFETS zal uitbreiden onder het Bond Connect-kanaal op 24 september om onshore-instellingen op het vasteland van China te laten investeren in de vastrentende markten van Hong Kong. Tradeweb was het eerste platform dat offshore-investeerders in staat stelde Chinese onshore-obligaties te kopen en verkopen via de volledig elektronische request-for-quote (RFQ)-handelslink naar Northbound Bond Connect. Sinds de lancering van Bond Connect in juli 2017 is meer dan $ 900 miljard aan CNY-transacties in contante obligaties gedaan via Tradeweb. Vorig jaar werkte Tradeweb opnieuw samen met het China Foreign Exchange Trade System (CFETS) om de eerste volledig elektronische RFQ-toegang tot China Interbank Bond Market (CIBM) Direct, een andere populaire route voor buitenlandse investeerders die verbinding maken met en handelen op de Chinese onshore-obligatiemarkt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More dWeb.News Business News at https://dweb.news/news-sections/business-news/

Related News Articles

Similar Posts

Leave a Reply